Casa Petre Cretu
Casa Petre Cretu

Pentru că utilizatorul final al acestui spațiu nu era cunoscut in momentul realizării proiectului, intervenția noastră a fost minimă în anumite zone ale locuinței. Am gândit proiectul astfel încât să permită atât o utilizare comercială, cât și una rezidențială, însă nu am lăsat spațiul anonim. Baia principală, bucătăria si holul sunt zonele care au fost alese să comunice mai mult viitorului ocupant. Astfel, senzații surprinzătoare inspirate de muzica jazz, orașul seara, dar si viața aproape de natură pot fi trăite pe măsură ce parcurgi spațiul. Deși intervenția noastră a fost mai mică în acest spațiu, am pus la fel de mult suflet în momentul în care i-am dăruit un sens. Și a contat. Recent, am primit un telefon de la utilizatorul actual al spațiului, care ne-a mărturisit bucuria pe care o trăiește în fiecare seară când revine acasă. Ne-a povestit cu entuziasm cum a început să descopere spațiul pe măsură ce-l locuia și câtă încântare i-a produs acest lucru.

Propunere

 

Final