Intrebari frecvente

In ce faza a proiectului de amenajare ar trebui sa apelez la un designer de interior?

Raspuns:  Ideal este sa apelezi la un designer cat mai devreme (in stadiul de proiect sau de rosu al constructiei).  Este mai avantajos atat din punct de vedere al  usurintei colaborarii, cat si din punct de vedere al costului proiectarii.  Asa cum poti vedea in sectiunea “Procesul de design”, designerul de interior te ajuta si in faza de compartimentare a spatiului si de planificare a iluminarii spatiului. Aceste aspecte se stabilesc inca din etapa de proiectare a constructiei.

Ce avantaje imi ofera colaborarea cu un designer de interior?

Raspuns: In primul rand, o astfel de colaborare iti ofera CLARITATE si SOLUTII. Daca beneficiezi de aceste doua aspecte in cadrul unui proiect de constructii/amenajare/reamenajare a unui spatiu, proiectul este un succes.

Un designer de interior se ocupa si de implementarea proiectului?

Raspuns: Da, poate face acest lucru, daca tu optezi pentru acest serviciu suplimentar. Gama de servicii prestate se discuta cu clientul in cadrul primei intalniri si este detaliata in contract. Poti consulta gama de servicii prestate de Wings Design in sectiunea „Servicii”.

Ce face, mai exact, un designer de interior pentru mine?

Raspuns: Te ajuta sa planifici si sa amenajezi un spatiu care sa reflecte stilul tau de viata sau sa comunice mesajul tau utilizatorilor acelui spatiu (in cazul proiectelor comerciale). Amenajarea unui spatiu este un instrument de comunicare, ea poate indemna utilizatorii la anumite actiuni sau poate crea stari de spirit care sa amplifice experienta traita in acel spatiu. Pentru o imagine mai clara a muncii unui designer de interior, poti consulta sectiunea „Procesul de design”.

Cum incep colaborarea cu un designer de interior?

Raspuns: Contacteaza-ne si vom stabili o intalnire in care ne vorbesti despre proiectul tau si noi te vom introduce in lumea designului de interior.